Reviews 2018-02-13T18:15:28+00:00

Reviews m.b.t. Stopmijnrijangst.nl

Op deze pagina kunt u de reviews lezen die klanten van Stopmijnrijangst.nl hebben geschreven nadat zij door ons begeleidt zijn voor hun rijangst.

Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingenGemiddelde waardering: 5 van 5  10 waarderingen
All  

26 jaar geleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald en daarna weinig gereden omdat er kinderen kwamen. Twee jaar geleden samen met min man weer elk een motor gekocht. Helaas was het motorrijden voor mij niet plezierig omdat ik veel angst had voor bochten en de snelweg rijden was geen optie. Jammer van mijn motor die in de garage stond, Daarom besloten om iets aan mijn angst te gaan doen. In een gewone motorrijles had ik geen vertrouwen voor mijn afgestemd had ik wel iets meer nodig.

...meer
22 augustus 2019    Stroe   
All  
Linda van den Brink    22 augustus 2019    Stroe   

26 jaar geleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald en daarna weinig gereden omdat er kinderen kwamen. Twee jaar geleden samen met min man weer elk een motor gekocht. Helaas was het motorrijden voor mij niet plezierig omdat ik veel angst had voor bochten en de snelweg rijden was geen optie. Jammer van mijn motor die in de garage stond, Daarom besloten om iets aan mijn angst te gaan doen. In een gewone motorrijles had ik geen vertrouwen voor mijn afgestemd had ik wel iets meer nodig. Al zoekend op internet kwam ik uit bij Rob Riechelman van Verkeerstraining Nederland. na de intake was de eerste rijles snel gepland. Ik heb de lessen als opbouwend ervaren. Rob wist me door de bochten heen te praten. Hij was rustig heeft humor en soms was hij streng. Dit zorgde ervoor dat het rijden steeds beter ging. Rob zei tijdens de intake dat ik zelf wel zou vragen om de snelweg op te gaan. Ik kon me daar toen niets bij voorstellen. Toch heb ik zelf de vraag gesteld om de volgende stap te nemen door op de snelweg te gaan rijden, Dit heeft hij langzaam opgebouwd en goed gecoacht, Tijdens de lessen waren er verschillende rustmomenten waarbij ik opbouwende feedback kreeg en informatie over het motorrijden, Op warme dagen moest er natuurlijk even een Italiaans ijsje gegeten worden. Na 10 lessen van 2 uur was ik zover dat ik geen lessen meer nodig had. Rob geeft dat ook zelf aan. Kortom Rob geeft op een prettige, rustige manier les waardoor je zeker van je rij angst af kom. Het is wel even een investering maar het levert je veel op. Mijn motor wordt nu weer gebruikt in plaats van dat hij stil staat in de garage. Rob geeft ook trainingen in de Eifel, dit zou ik graag nog eens doen. Rob is eerlijk in zijn feedback hij raadde mij aan om eerst eens een jaar ervaring op te gaan doen voordat ik aan zo’n training mee ga doen. Ik kan Verkeerstraining dan ook zeker aanraden als je last hebt van rij angst,

All  

Rob is een ontzettend fijne man die rust uitstraalt en vertrouwen geeft. Met handige tips, relativeringsvermogen en de nodige humor heeft hij ervoor bezorgt dat ik na 10 jaar de snelweg weer op durf. Ik kan nu weer gaan en staan waar ik wil. Bedankt Rob!

RR. Graag gedaan Karlien. Je hebt het meeste zelf gedaan. Ik heb je "alleen maar" de juiste richting aangewezen. Fijn dat je nu ook weer zelfstandig je sport door het hele land zelfstandig kan bereiken.

...meer
7 mei 2019    Zeewolde   
All  
Karlien Bijlsma    7 mei 2019    Zeewolde   

Rob is een ontzettend fijne man die rust uitstraalt en vertrouwen geeft. Met handige tips, relativeringsvermogen en de nodige humor heeft hij ervoor bezorgt dat ik na 10 jaar de snelweg weer op durf. Ik kan nu weer gaan en staan waar ik wil. Bedankt Rob!

RR. Graag gedaan Karlien. Je hebt het meeste zelf gedaan. Ik heb je "alleen maar" de juiste richting aangewezen. Fijn dat je nu ook weer zelfstandig je sport door het hele land zelfstandig kan bereiken. Veel succes gewenst.

All  

Nog maar net een mail gestuurd met mijn hulp vraag en ik werd al terug gebeld. Niet langer piekeren maar gaan doen. Dit was precies het zetje dat ik even nodig had. Dankjewel!

25 januari 2019    Almere   
All  

Na jaren veel snelwegen te hebben vermeden ben ik de training met Rob aangegaan. Ben erg blij dat, dankzij de aanpak van Rob, die wegen mij nu nauwelijks meer stress geven. Rob is rustig en duidelijk in z'n aanpak. Bedankt Rob!

RR. We hebben samen hard gewerkt aan jouw rijangst. Het ging met ups en downs maar de grote lijn was langzaam stijgend. Zo goed om te zien hoe je hoe langer hoe meer vertrouwen kreeg om de voor jou lastige wegen overheen te rijden.

...meer
19 december 2018    Bussum   
All  
Christine Abeln    19 december 2018    Bussum   

Na jaren veel snelwegen te hebben vermeden ben ik de training met Rob aangegaan. Ben erg blij dat, dankzij de aanpak van Rob, die wegen mij nu nauwelijks meer stress geven. Rob is rustig en duidelijk in z'n aanpak. Bedankt Rob!

RR. We hebben samen hard gewerkt aan jouw rijangst. Het ging met ups en downs maar de grote lijn was langzaam stijgend. Zo goed om te zien hoe je hoe langer hoe meer vertrouwen kreeg om de voor jou lastige wegen overheen te rijden. Het is je gelukt. Top!! Hou dit zo vast.

All  

Ik heb een goede ervaring over de begeleiding. Rob neemt eerst alle tijd voor je om te vragen hoe en wat en stelde je op je gemak. Tijdens de les/training af en toe stoppen en gaf duidelijke afspraken mee voor onderweg door een hand op te steken als je het eng vond of moeilijk. Na elke training na praten hoe je het vond gaan. Ik heb er veel baat bij gehad en geleerd hoe ermee om te gaan. Ik rij nu wat ontspanner op de motor.

...meer
29 oktober 2018    Almere   
All  
henderika sijtsma    29 oktober 2018    Almere   

Ik heb een goede ervaring over de begeleiding. Rob neemt eerst alle tijd voor je om te vragen hoe en wat en stelde je op je gemak. Tijdens de les/training af en toe stoppen en gaf duidelijke afspraken mee voor onderweg door een hand op te steken als je het eng vond of moeilijk. Na elke training na praten hoe je het vond gaan. Ik heb er veel baat bij gehad en geleerd hoe ermee om te gaan. Ik rij nu wat ontspanner op de motor.

All  

Na een ongelukje met de scooter was ik langzaam aan steeds angstiger geworden om op de motor te stappen.
Na 4 x bij Rob te zijn geweest rij ik nu weer lekker op de motor ipv stapvoets door de bocht.
Rob is een kalme instructeur, die met handige tips ervoor zorgt dat je zelfvertrouwen en plezier in motor rijden weer terug komt.
Schroom niet, ik heb er ook heel lang over gedaan om de stap te nemen,

...meer
5 juni 2018    Amsterdam-Zuidoost   
All  
Jacqueline    5 juni 2018    Amsterdam-Zuidoost   

Na een ongelukje met de scooter was ik langzaam aan steeds angstiger geworden om op de motor te stappen.
Na 4 x bij Rob te zijn geweest rij ik nu weer lekker op de motor ipv stapvoets door de bocht.
Rob is een kalme instructeur, die met handige tips ervoor zorgt dat je zelfvertrouwen en plezier in motor rijden weer terug komt.
Schroom niet, ik heb er ook heel lang over gedaan om de stap te nemen, maar des te langer je wacht, des te erger wordt de angst.

All  

Rob is een goede trainer, met geduld, inzicht en gevoel voor de jou als cursist. Ervaren en doordacht.
Ik kan dit enkel aanraden 🙂

19 maart 2018    Zeist   
Rijangsttraining  

Rijden in de bergen.... echt n heel ander verhaal dan in ons platte kikkerland. Dat heb ik ondervonden. In een haarspeldbocht maakte ik n fout en ben omgevallen. Geen pijn of schade maaaaar .... wel angst. En daar wilde ik vanaf! Met verkeerstraining nederland ben ik mee op pad geweest. Wat SUPER FIJN!!! Rob is rustig... geeft je tips en zeker vertrouwen! Met een headset in je helm blijft hij je coachen. Echt heel erg fijn. Wat een geduld...want n angsthaas als ik is niet snel te veranderen.

...meer
16 augustus 2017    Eifel   
Rijangsttraining  
Susanne    16 augustus 2017    Eifel   

Rijden in de bergen.... echt n heel ander verhaal dan in ons platte kikkerland. Dat heb ik ondervonden. In een haarspeldbocht maakte ik n fout en ben omgevallen. Geen pijn of schade maaaaar .... wel angst. En daar wilde ik vanaf! Met verkeerstraining nederland ben ik mee op pad geweest. Wat SUPER FIJN!!! Rob is rustig... geeft je tips en zeker vertrouwen! Met een headset in je helm blijft hij je coachen. Echt heel erg fijn. Wat een geduld...want n angsthaas als ik is niet snel te veranderen. Na dag 1 dacht ik.... ik kap ermee... ik kan t niet. Maar geloof me. Aan het einde van de cursus voelde ik me veel zelfverzekerder! Ik heb terug gekeken op een heel intensieve en leerzame cursus. Heb je angst? Schrijf je in! Echt..... de enige manier is: DOEN. En dan ben je hier zeker op de goede plaats! Bedankt Rob voor alle hulp en geduld. MAAR: Zeker ook voor de gezelligheid!!!

Opm. VTNL: Susanne, ook ik heb het heel fijn gevonden dat je er bij was en dat je de tips en oefeningen goed oppakte. Een groepstraining is wat minder geschikt om rijangst aan te pakken maar in dit geval ging dat niet anders. Blij dat je over je angst heen bent en weer relaxt de bochten kunt rijden. Heel veel plezier daarmee.
Rob.

Rijangsttraining  

Het is een paar jaar geleden dat ik zo lekker heb gereden als tijdens de bergtraining in het Taunusgebergte. Door een ongeval was ik het plezier en het zelfvertrouwen een beetje kwijt, maar Rob's instructies hebben me geholpen om weer soepeler door de bochten te rijden en in 3 dagen een enorme vooruitgang te boeken.
De sfeer in de groep was heel goed en erg gezellig, iedereen krijgt de mogelijkheid op z'n eigen niveau te rijden en te leren.

...meer
18 juli 2017    Apeldoorn   
Rijangsttraining  
Susan Gamelkoorn    18 juli 2017    Apeldoorn   

Het is een paar jaar geleden dat ik zo lekker heb gereden als tijdens de bergtraining in het Taunusgebergte. Door een ongeval was ik het plezier en het zelfvertrouwen een beetje kwijt, maar Rob's instructies hebben me geholpen om weer soepeler door de bochten te rijden en in 3 dagen een enorme vooruitgang te boeken.
De sfeer in de groep was heel goed en erg gezellig, iedereen krijgt de mogelijkheid op z'n eigen niveau te rijden en te leren. En dat in een prachtige omgeving met afwisselende routes en leuke stops onderweg, kortom een leerzaam en gezellig weekend! Ik ga graag nog een keer mee!

Opm. VTNL. Susan, ik ben heel blij dat je de tips zo goed hebt opgepakt. Na je ongeval, en de onzekerheid die daardoor is ontstaan, is het resultaat een mooie prestatie van je. Top gedaan meid. Eén van de opmerkingen die je maakte was dat het rijden van bochten op de openbare weg toch heel anders en moeilijker is dan wanneer je dat op het circuit doet. Ik ben het hier heel erg mee eens. circuit rijden is leuk, maar op de openbare weg is waar het echt telt. Ik hoop je nog eens weer te zien.

Rijangsttraining  

Na een vervelende ervaring met de motor, een angst opgebouwd voor bochten, en onbekende situaties. Heb 3 x 2 uur privéles gehad bij Verkeerstraining Nederland en ik ga weer met veel zelfvertrouwen de weg op. Rob is een kundig, kalme instructeur die eerst je verhaal aanhoord en dan n.a.v. Je verhaal je begeleidt!! Ben enorm blij dat ik dit gedaan heb! Rij weer met veel plezier!! Absolute aanrader!

13 juni 2017    Almere