banner_vedders2
banner_usa_car_1160x420
Over ons 2019-01-30T12:40:41+00:00

Over Stopmijnrijangst.nl

Stopmijnrijangst.nl is een onderdeel van Verkeerstraining Nederland speciaal gericht op het begeleiden van mensen die te maken hebben met, een vorm van, rijangst. Verkeerstraining Nederland is in 2008  door mij, Rob Riechelman, opgericht;

Veiligheid staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Privé rijd ik al vele jaren auto en motor, daarnaast heb ik beroepsmatig bij de politie de nodige kilometers gereden. Diè kennis en jarenlange ervaring breng ik als gediplomeerd rij-instructeur over op mijn cursisten.

RobVanaf 1980 ben ik werkzaam bij de politie. Hier heb ik verschillende aanvullende rijopleidingen gedaan in de auto en op de motor. In 1986 ben ik opgeleid tot motorsurveillant. In de jaren daarna heb ik alle aanvullende motoropleidingen van de politie gevolgd. Vanaf 2005 tot 2013 ben ik werkzaam geweest bij het Verkeersteam van mijn regio waar ik regelmatig te vinden was op de diverse soorten motoren waarover de politie beschikt.

Opdrachtgevers en collega’s typeren mij als vakkundig, mensgericht, resultaatgericht, sociaal vaardig en flexibel.

In mijn werk word ik gedreven door mijn passie van het verkeer.

Met Stopmijnrijangst.nl wil ik zoveel mogelijk motorrijders en automobilisten, zonder angst aan het verkeer laten deelnemen.