banner_groep_stilstaan
Beroepsvereniging 2019-01-23T14:44:39+00:00

Beroepsvereniging

Stopmijnrijangst.nl is een onderdeel van Verkeerstraining Nederland en is aangesloten bij De Nederlandse Beroepsvereniging voor Rijangstcoaches en werkt onder hun beroepscode.

Een Rijangstcoach is een ervaren begeleider op het gebied van rijangst en werkt onder de beroepscode van Rijangstlabel.
Doel van de Coöperatieve Vereniging Rijangstlabel is kennisvermeerdering, kwaliteitsmonitoring en de verbindende schakel tussen mensen met rijangst en de aangesloten Rijangstcoaches.

Om bij Rijangstlabel aangesloten te mogen zijn, dient de basisopleiding tot Rijangstcoach met positief resultaat te zijn afgesloten. Als Rijangscoach dien je de beroepscode te ondertekenen. Hierin staan allerlei verplichtingen en rechten die de cliënten de zekerheid geven dat er vertrouwelijk en integer met hen en hun gegevens zal worden omgegaan. Daarnaast dient de Rijangstcoach minimaal 2 van de 3 jaarlijkse bijeenkomsten van Rijangstlabel bij te wonen, waarbij de kennis en kunde van de Rijangstcoach wordt vergroot en de werkwijze van de Rijangstcoaches worden afgestemd.

De zelfstandig werkende Rijangstcoach kan altijd een beroep doen op de kennis en kunde van psychologen die aan verschillende angstbehandelcentra zijn verbonden.

Mocht u besluiten om uw rijangst de baas te willen worden, kies dan altijd voor een gecertificeerde Rijangstcoach, die is aangesloten bij Rijangstlabel.